Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate's liefde voor kleurige jassen

Royals hebben allemaal zo hun manier om zich te onderscheiden in een groot gezelschap. Prinses Beatrix deed het als koningin met forse hoeden als een alternatieve kroon. Koningin Elizabeth draagt vaak felle kleuren ter compensatie van het feit dat ze een klein dametje is, dat nogal snel wegvalt t...

Hertogin Kate's liefde voor kleurige jassen

Royals hebben allemaal zo hun manier om zich te onderscheiden in een groot gezelschap. Prinses Beatrix deed het als koningin met forse hoeden als een alternatieve kroon. Koningin Elizabeth draagt vaak felle kleuren ter compensatie van het feit dat ze een klein dametje is, dat nogal snel wegvalt tussen de mensen.

Haar kleinschoondochter Catherine, de hertogin van Cambridge, lijkt een masterclass bij haar te hebben genomen, want ze zet als geen ander een vrolijke jas in om een werkbezoek op te vrolijken (en meteen een handig focuspunt te zijn). Een selectie, te beginnen in New York in 2014, toen ze zwanger was van prinses Charlotte in een felroze Mulberry.

Het was kleumen in Canada, ondanks deze rode Carolina Herrera. 

Berlijn, 2017. Pruisisch blauw van Catherine Walker in een sterk staaltje Diplomatic Dressing.

Boden's Lena jas (met ruimte voor prins Louis eronder; ze was hier zwanger) voor een bezoek aan het  Great Ormond Street Hospital om er een kinderafdeling te openen. Dit is een postuum masterclassje van Diana, die naar werkbezoeken met kinderen ook altijd vrolijke kleuren droeg (en grote sieraden waar ze mee konden spelen – die zijn hier nog niet aanwezig).

Kobaltblauwe coat-dress, leuk gestyled bij prins William.  

Commonwealth Day, 2019: vrolijk rode Catherine Walker als lichtpuntje van een plechtigheid.

Foto's (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in