Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate's fashionable ode aan Jamaica

Flagdressing voor gevorderden, mensen! Dag twee van de #RoyalTourCaribbean van de Cambridge'jes is afgesloten met een diner in de residentie van de Governor General in Kingston. Was er eerder op de dag een #awkward momentje toen de premier hen liet weten dat de hertog en hertogin van Cambridge no...

Hertogin Kate's fashionable ode aan Jamaica

Flagdressing voor gevorderden, mensen!

Dag twee van de #RoyalTourCaribbean van de Cambridge'jes is afgesloten met een diner in de residentie van de Governor General in Kingston.

Was er eerder op de dag een #awkward momentje toen de premier hen liet weten dat de hertog en hertogin van Cambridge nooit koning en koningin van Jamaica zullen worden, bij het Black Tie diner bleven dat soort statements achterwege. Links lady Patricia Allen, de vrouw van Governor General of Jamaica Sir Patrick Allen (rechts).

In zijn speech kaartte William het onderwerp slavernij overigens wél aan.

Kate had duidelijk 'no hard feelings', gezien haar look van Jenny Peckham die een ware ode aan de Jamaicaanse vlag was…

…met wél de Royal Family Order die ze in 2017 kreeg en daaronder de ster van het Grootkruis van de Royal Victorian Order (die ze in 2019 kreeg). 

Beeldige jurk...

...met een bescheiden sleepje. 

De oorbellen zijn geleend van de Queen en komen van de Emerald Tassel Suite.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in