Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate leest voor op tv, is een hit!

'Now it’s time for bed. Night, night, and sleep tight.' De hertogin van Cambridge heeft vanavond The Owl Who Was Afraid of The Dark van Jill Tomlinson voorgelezen op CBeebies, de kinderafdeling van de BBC. Het voorlezen maakte deel uit van Children’s Mental Health Week. Kate is beschermvrouw van ...

Hertogin Kate leest voor op tv, is een hit!

'Now it’s time for bed. Night, night, and sleep tight.'

De hertogin van Cambridge heeft vanavond The Owl Who Was Afraid of The Dark van Jill Tomlinson voorgelezen op CBeebies, de kinderafdeling van de BBC. Het voorlezen maakte deel uit van Children’s Mental Health Week. Kate is beschermvrouw van Place2Be, een charity voor de mentale gezondheid van kinderen en lanceerde Children’s Mental Health Week in 2015.

Kate las 'kordaat en liefdevol' volgens een lichaamstaaldeskundige

Dus, hoe bracht ze het er vanaf? Met drie kinderen is Kate duidelijk een ervaren voorlezer. 'Kordaat en liefdevol',  volgens een lichaamstaaldeskundige in de Telegraph. En zelfs de heksenkring van Mumsnet (een moederforum waar men andere moeder gaarne de maat neemt) moest morrend toegeven dat ze het heel goed deed, qua expressie, toon en elan.

Het voorlezen werd opgenomen bij een vuurkorf ergens in een geïmproviseerd hutje op het terrein van Kensington Palace, Kate droeg een cosy Fair Isle trui van Holland Cooper op jeans die onmiddellijk uitverkocht raakte. Ze eindigde met de boodschap dat iedereen zich wel eens bang voelt, maar dat het beter is om te weten waarom iets je bang maakt, voor je er iets van vindt.

"And with the help of others, we can often face things that worry us. Now it’s time for bed. Night, night, and sleep tight." 

Foto (c) CBeebies/ Kensington Palace

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in