Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate in stralend geel op Jamaica

De tweede etappe van de #RoyalTourCaribbean is begonnen! Prins William en hertogin Kate zijn voor de #RoyalTourCaribbean in het kader van de Diamond Jubilee van de Queen van Belize naar Jamaica gevlogen. Ze brengen er drie dagen door om de banden met het Gemenebest aan te halen. Dit is travelwear...

Hertogin Kate in stralend geel op Jamaica

De tweede etappe van de #RoyalTourCaribbean is begonnen!

Prins William en hertogin Kate zijn voor de #RoyalTourCaribbean in het kader van de Diamond Jubilee van de Queen van Belize naar Jamaica gevlogen. Ze brengen er drie dagen door om de banden met het Gemenebest aan te halen.

Dit is travelwear volgens Kate. Het jasje is een vintage Yves Saint Laurent dat ze tweedehands kocht als student. De broek is van Alexander McQueen.

We hebben opeens ontzettend zin in een klein wit tasje. 

Erbij deze zomerse oorbellen van Antropologie. 

In Jamaica kwam deze customized Roksanda - met een mouwtje eraan - tevoorschijn, als knipoog naar het geel in de Jamaicaanse vlag.

En William droeg zijn steentje bij met een groene stropdas #DiplomaticDressing

Het geel deed het prima bij het bewolkte en vooral heel winderige weer: hier valt bijna niet tegenop te loodveteren. 

William inspecteerde de erewacht die klaarstond, waarmee het officiële programma begon...

...met een ontvangst door de Governor General van Jamaica Sir Patrick Allen en zijn vrouw Lady Allen in Kings House te Kingston.

Met het formele deel achter de rug was het tijd voor een kledingwissel voor een bezoek aan Trench Town, waar reggae is ontstaan.

Kate droeg hiervoor een luchtige Willow Hilson jurk (453 euro) met 1950's vibes en beige slingbacks met een lekkere stevige hak van Russell & Bromley.

Het legendarische bobsleeteam van Jamaica werd in het zonnetje én op een ussie gezet.

Het was wél even inschikken. 

William trapte nog een balletje mee...

...en er werd muziek gemaakt; William moest even opwarmen...

...maar daarna ging het best lekker. 

Nog even dit

Nog even een terugblik: zondag hadden Kate en William in Belize even vrij en zijn ze wezen duiken - wat is er mooi daar! 

Foto's (c) Getty Images, label ID's Heaven Lee Miller

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in