Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate in Schots distelblauw

Sterk staaltje Diplomatic Dressing! Prins William was al even in Schotland om daar onder andere als Lord High Commissioner to the General Assembly of the Church of Scotland de stemming en de activiteiten te peilen. Joining @ExtremeELive at Knockhill Racing Circuit in Fife to hear about their pion...

Hertogin Kate in Schots distelblauw

Sterk staaltje Diplomatic Dressing!

Prins William was al even in Schotland om daar onder andere als Lord High Commissioner to the General Assembly of the Church of Scotland de stemming en de activiteiten te peilen.

Hij maakte een testrit in een duurzame raceauto…

…pakte vrijwilligers van alle leeftijden in…

… en vond het 'erg gezellig' dat zijn vrouw Catherine zich bij hem voegde. Het stel leerde elkaar kennen op de universiteit van St. Andrews (waar ze later deze week opduiken) en heeft altijd een zwak voor Schotland gehouden.

Kate koos voor een look in distelblauw, als knipoog naar de nationale bloem van de Schotten. De plissérok is van Hope Fashion, ze kocht 'm gewoon van het rek voor 95 pond. De blazer had ze al en is van Zara (60 pond, maar uitverkocht sinds ze 'm voor het eerst droeg). Erbij de Métier Mini Roma clutch.

Erbij Hamilton & Inches Flora Drop oorbellen, van een plaatselijk Schots label, er was echt even over nagedacht.

Qua knopen, kleur en silhouet deed de look een beetje denken aan deze blauwe outfit die prinses Diana in 1992 droeg. 

De hertogin had er zichtbaar plezier in weer eens live op werkbezoek te kunnen, maar Afrojack en Armin van Buuren hebben vooralsnog niets te vrezen ?

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in