Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate: alle looks van de Schotse Tour

Diplomatic Dressing, editie Hooglanden. Voor het bezoek aan Schotland hadden Catherine, de hertogin van Cambridge, en haar persoonlijk assistent en stylist Natasha Archer duidelijk heel goed nagedacht over alle looks en wat ze daarmee konden betekenen voor de gastlocatie én de Windsors. We nemen ...

Hertogin Kate: alle looks van de Schotse Tour

Diplomatic Dressing, editie Hooglanden.

Voor het bezoek aan Schotland hadden Catherine, de hertogin van Cambridge, en haar persoonlijk assistent en stylist Natasha Archer duidelijk heel goed nagedacht over alle looks en wat ze daarmee konden betekenen voor de gastlocatie én de Windsors.

We nemen alle looks even met je door, te beginnen met een distelblauwe combinatie, als knipoog naar de nationale bloem van Schotland. De plissérok is van Hope Fashion, ze kocht 'm gewoon van het rek voor 95 pond. De blazer had ze al en is van Zara (60 pond, maar uitverkocht sinds ze 'm voor het eerst droeg). Erbij de Métier Mini Roma clutch, eronder Gianvito Rossi 85 pumps.

Bij een kooksessie in het Palace of Holyroodhouse ging er even een schort overheen.

Voor de opening van het nieuw Balfour Hospital ton-sur-ton in camel: jas van Massimo Dutti, sjaal in de tartan van haar Schotse titel: gravin van Strathearn. De oorbellen zijn van een Schotse juwelier: Hamilton & Inches.

Orkney vroeg om stevige schoenen en een lekkere outdoor jas. De beroemdste verlovingsring ter wereld kwam ook nog even in beeld. Het Seeland hunting jacket heeft ze al jaren, ze droeg het over een katoenen blouse van Schots label Brora.

Eronder skinny jeans en laarsjes van Chloe.

In St. Andrews, waar ze William leerde kennen tijdens hun studie, werd er op het strand gezeild in een Longshore Barbour jacket en wederom haar skinny jeans.

Onder de blauwe jas droeg Kate de roze Nordic Crew Jumper by Campbell's of Beauly en nogmaals het Brora bloesje.

En later kwam er ook nog dit maritiem getinte truitje aan te pas. De trui is van Erdem, de blazer is de Jade van Holland Cooper en eronder droeg ze nieuwe Veja sneakers. Erbij Freya Rose London oorbellen en een Spells Of Love kettinkje.