Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Herfstinspiratie in Máxima-stijl: dit shopt Majesteit

De nieuwe catalogus van Natan is uit, en reken maar dat HM die ook even openslaat. We gaan er vanuit dat Máxima een sneak preview heeft gekregen ruim voordat ze naar Griekenland vertrok. Zodat ze als haar werkweek volgende week weer begint en het kwik straks definitief iets daalt, al lekker in de...

Herfstinspiratie in Máxima-stijl: dit shopt Majesteit

De nieuwe catalogus van Natan is uit, en reken maar dat HM die ook even openslaat.

We gaan er vanuit dat Máxima een sneak preview heeft gekregen ruim voordat ze naar Griekenland vertrok. Zodat ze als haar werkweek volgende week weer begint en het kwik straks definitief iets daalt, al lekker in de nieuwe outfits zit.

Lijkt ons geen overbodige luxe, nu het 'normale' leven langzaam weer begint. Majesteit recyclede in coronatijden meer looks dan ooit, maar heeft de komende maanden ongetwijfeld een drukke agenda met veel gelegenheid om wat fijne nieuwe mode te dragen.

Plissé wordt helemaal de royal-trend, voorspelde Josine van Modekoningin Máxima al, dus deze beauty mag rechtstreeks in roulatie

Wat dan precies? Nou, daarvoor zit ze bij Natan over het algemeen wel goed. Want hoewel HM meestal niet exact de outfits uit het lookbook van het Belgische modehuis draagt, is de kans bij Máxima altijd groot dat ze meermalen in nieuw Natan zal verschijnen.

Wij tippen alvast deze opties, die ons ERG Majesteit-proof lijken.

Staatsbezoek/-banket? Dit zou een schitterende optie kunnen zijn (al kiest HM in zo'n geval bijna altijd Dutch Design)

Máxima is dól op jassen (logisch ook, want voor haar werk moet ze veel buiten zijn én er toch stijlvol uitzien) en daarin grossiert Natan ook dit seizoen. Wij tippen deze witte schoonheid (met wijde pantalon waar Majesteit ook zo van houdt), deze capejas, deze chique jas met brede riem en dit plaid-nummertje. Lekkere schoentjes erbij ook!

Deze outfit lijkt Máxima ook op het lijf geschreven...

...en dan is er natuurlijk nog de buitencategorie waar onze koningin zo van houdt: onverwachte items waarmee ze écht een statement kan maken. Zoals dit zilveren jasje van gelakt tweed, dit mosterdgele lookje en deze fantastische jurk met ballonmouw, nóg zo'n favoriet statement van Majesteit.

De keuze is reuze. Wij kijken er naar uit om Majesteit het najaar in te zien gaan.

Beeld: Natan

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in