Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Harry: 'We zijn verloofd!'

Ein-de-lijk is het dan zover: prins Harry en zijn Meghan hebben maandagochtend hun verloving aangekondigd! Er werd al maanden gespeculeerd over groot verlovingsnieuws, maar de prins en zijn Amerikaanse liefde maakten het nog even spannend of ze voor het einde van het jaar hun nieuws wereldkundig ...

Harry: 'We zijn verloofd!'

Ein-de-lijk is het dan zover: prins Harry en zijn Meghan hebben maandagochtend hun verloving aangekondigd!

Er werd al maanden gespeculeerd over groot verlovingsnieuws, maar de prins en zijn Amerikaanse liefde maakten het nog even spannend of ze voor het einde van het jaar hun nieuws wereldkundig zouden maken. Dat gebeurde maandagochtend via het Twitteraccount van Clarence House. Het koppel poseert vanmiddag samen voor fotografen in Kensington Palace. Houd Nouveau.nl dus in de gaten voor de foto's! Vanavond vindt er een televisie-interview plaats met het blije stel.

Verloofd in Londen

"Zijne Koninklijke Hoogheid the Prince of Wales kondigt met veel genoegen aan dat prins Harry zich heeft verloofd met Meghan Markle", luidt de verklaring. "De bruiloft vindt plaats in voorjaar 2018. Verdere details worden later vrijgegeven. Ze hebben zich eerder deze maand in Londen verloofd. De prins heeft de koningin en andere naaste familie ingelicht. Hij heeft ook de zegen van Meghans ouders. Het koppel gaat in Nottingham Cottage op Kensington Palace wonen."

Vanavond samen op tv

Aanvankelijk meenden insiders dat Harry al in augustus op een knie zijn gegaan voor de actrice, tijdens een vakantie in Afrika. Dat ontkent Clarence House nu dus. Vanavond in hun eerste interview als stel vertellen de twee daar vast meer over. Stay tuned!