Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Harry komt weer naar Engeland (en niet alleen!)

Maar het reisgezelschap is niet wat je zou denken. Het is tegenwoordig nieuws als prins Harry voet zet op Britse bodem. Dat doet hij namelijk niet zomaar, en heus niet alleen door pandemietijden. Dit jaar kwam de prins twee keer (solo) terug: voor de begrafenis van prins Philip, en voor de onthul...

Harry komt weer naar Engeland (en niet alleen!)

Maar het reisgezelschap is niet wat je zou denken.

Het is tegenwoordig nieuws als prins Harry voet zet op Britse bodem. Dat doet hij namelijk niet zomaar, en heus niet alleen door pandemietijden. Dit jaar kwam de prins twee keer (solo) terug: voor de begrafenis van prins Philip, en voor de onthulling van het Diana-beeld bij Kensington Palace.

Er zijn overtuigende redenen voor Harry om lekker in Californië te blijven: zijn jonge kindjes bijvoorbeeld (Lilibet is nog maar twee maanden oud), maar ook de brouille met broer William.

Maar mooi wel dat de prins nu tóch weer een UK-plan gemaakt heeft mét reisgenoten: later dit jaar keert hij terug... met Netflix.

Een cameraploeg van Netflix welteverstaan, die gaat vastleggen hoe Harry zich met zijn team voorbereidt op de volgende Invictus Games. Die, leuk voor ons, in april 2022 in Den Haag plaatsvinden.

Pre-pandemie was Harry (hier samen met prinses Margriet) al in Den Haag om de sfeer te proeven voor zijn volgende Invictus Games, maar er kwam uiteraard het nodige uitstel

De Invictus Games, Harry's eerste kindje, is een sportevenement voor militairen en veteranen die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt tijdens hun tijd in het leger.

Als hij toch in Engeland is, gaat hij volgens insiders ook direct op bezoek bij zijn oma, queen Elizabeth. Of Will en Kate ook op een bezoekje kunnen rekenen, daar zwijgt iedereen nog over. Uiteindelijk moeten we dat vermoedelijk opmaken uit de Netflix-docu, die onderdeel is van Harry en Meghans Netflix-deal. Die een geschatte 100 miljoen dollar waard zou zijn.

Voor zo'n bedrag koop je vast wel een paar behind the scenes-beeldjes van Harry met zijn familie zou je denken, toch?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in