Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Harry en Meghan ruziën met Netflix over docu

Het wordt de Sussexjes heet onder de voeten. De Netflix-documentaire over Harry en Meghan is al tijden in de maak. En al sinds duidelijk werd dat de duke en duchess een cameraploeg op sleeptouw zouden nemen, is er veel om te doen. Wat zouden ze allemaal gaan delen? Met name Meghan is sinds de Sus...

Harry en Meghan ruziën met Netflix over docu

Het wordt de Sussexjes heet onder de voeten.

De Netflix-documentaire over Harry en Meghan is al tijden in de maak. En al sinds duidelijk werd dat de duke en duchess een cameraploeg op sleeptouw zouden nemen, is er veel om te doen. Wat zouden ze allemaal gaan delen? Met name Meghan is sinds de Sussexit meer dan openhartig geweest...

Het antwoord op die vraag hebben we nog niet, maar volgens bronnen nabij Netflix hebben Harry en Meghan wel degelijk het achterste van hun tong laten zien voor de camera's van de streaminggigant. Zozeer zelfs, dat ze nu toch een en ander proberen terug te draaien voor ze wereldwijd te zien zijn.

Daar zou het overlijden van koningin Elizabeth in september alles mee te maken hebben, stellen insiders tegen Page Six.

Hyper bewust van hun woorden

Harry en Meghan zouden momenteel stevig overhoop liggen met de hoge bazen van Netflix en zelfs met hun eigen productieteam. Ze zouden hebben besloten 'minder van zichzelf' te willen laten zien. En pleiten er nu voor dat grote stukken content uit de documentaire worden geknipt. Netflix is daar not amused over.

"De twijfel is toegeslagen bij Harry en Meghan, en dat terwijl dit toch echt hun eigen verhaal en hun eigen project is", deelt de Netflix-ingewijde. "Ze zijn zich ineens hyper bewust van hun woorden, ook al zijn die toch echt allemaal uit hun eigen mond gekomen."

Uitspraken over koning Charles

Het project, waar nog geen releasedatum voor vast staat, zou even gepauzeerd zijn na de dood van koningin Elizabeth. Waarna Harry en Meghan zich volgens boze tongen toch zijn gaan afvragen hoe handig het is dat ze op camera uitspraken doen over de nieuwe koning Charles.

Daarin gaan ze ver, deelt de bron. "Ze willen zoveel content schrappen, dan sommige werknemers aan de kant van Netflix zich afvragen of de documentaire er überhaupt nog komt. Maar Netflix schaart zich vooralsnog achter de productie, niet achter Harry en Meghan."

Meghan wás wel enthousiast

In haar veelbesproken interview met The Cut noemde Meghan de documentaire in augustus nog 'het deel van mijn leven dat ik niet heb kunnen delen, dat mensen niet hebben gezien, ons liefdesverhaal'.

De Sussexes hebben volgens royal insiders trouwens nóg een reden om cold feet te hebben: koning Charles zou wat er in de documentaire wordt gezegd én wat Harry schrijft in zijn aankomende memoires meenemen in zijn overweging over de toekomstige titels van Archie en Lilibet. Nou kun je je afvragen of Harry en Meghan daar nog veel om malen, maar feit is dat hun afscheiding van de royal family alles behalve soepel verloopt.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in