Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Harry en Meghan op chique

They're back! Na een paar welverdiende vakantieweken gingen Harry en Meghan woensdagavond weer aan het werk. Maar dan wel op een prettige manier: ze bezochten de musical Hamilton. Het was een mooie avond voor de duke en duchess of Sussex, want ze konden het nuttige en het aangename perfect combin...

Harry en Meghan op chique

They're back! Na een paar welverdiende vakantieweken gingen Harry en Meghan woensdagavond weer aan het werk. Maar dan wel op een prettige manier: ze bezochten de musical Hamilton.

Het was een mooie avond voor de duke en duchess of Sussex, want ze konden het nuttige en het aangename perfect combineren in het West End. Niet alleen gingen ze naar de topshow Hamilton (met bedenker Lin Manuel Miranda als date), ook steunden ze Harry's goede doel Sentebale. De avond stond namelijk helemaal in het teken van het werk dat Sentebale doet met kinderen en jongeren die zijn getroffen door HIV in zuidelijk Afrika.

De samenwerking tussen Sentebale en Hamilton lijkt in elk geval deels het werk van Meghan. Die is namelijk superfan van de musical, die een paar jaar geleden op Broadway ontstond en sindsdien een Londense versie heeft gekregen. Ze zou de show al twee keer eerder gezien hebben: een keer met Harry en een keer met een vriendin. Van die laatste keer is zelfs bewijs: toen ging ze met Priyanka Chopra (die ook op de royal wedding was), en Instagramde ze zelf nog een blije foto.