Harry en Meghan nemen Kim K's manager in de arm

Harry en Meghan nemen Kim K's manager in de arm

Wat ze precies gaan doen in hun post-royal leven is nog niet duidelijk. Maar het management van Kim Kardashian heeft aangekondigd Harry en Meghan in hun klantenbestand te hebben opgenomen.

Het koppel zou de firma Sheeraz hebben aangesteld om ze in contact te brengen met merken en bedrijven voor mogelijke sponsordeals. Dat kunnen ze, want het bedrijf is ook verantwoordelijk voor namen als Kim Kardashian en Jennifer Lopez.

Er is veel te doen om hoe Harry en Meghan precies hun geld hopen te verdienen, want ondanks haar acteermiljoenen en zijn miljoenen-erfenis zal er waarschijnlijk echt gewerkt moeten worden. Zo zoemt het al dat Meghan aan de slag gaat voor Disney, en heeft Harry zijn eigen serie op Apple+ ,met Oprah. Vermoedelijk volgen er snel méér klussen.

Het nieuws dat Harry en Meghan nu thuishoren in de stal van Sheeraz is door het bedrijf zelf naar buiten gebracht. "We accepteren nu aanvragen voor sponsorcontracten en verschijningen voor prins Harry en Meghan Markle", staat op hun Instagram te lezen.

Meghan zou de firma kennen via Suits-collega en goede vriend Gabriel Macht, die zelf ook klussen aanneemt via Sheeraz. Ook Kim K's succes met merken zou natuurlijk niet onopgemerkt gegaan zijn, bij de duke en duchess.

Buckingham Palace ontkent, maar de managementfirma heeft het nieuws gewoon online laten staan, wat doet vermoeden dat Elizabeth en co. misschien niet helemaal in the loop zijn. Het zou ten paleize vermoedelijk niemand meer heel erg verbazen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in