Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Harry en Meghan nemen Kim K's manager in de arm

Wat ze precies gaan doen in hun post-royal leven is nog niet duidelijk. Maar het management van Kim Kardashian heeft aangekondigd Harry en Meghan in hun klantenbestand te hebben opgenomen. Het koppel zou de firma Sheeraz hebben aangesteld om ze in contact te brengen met merken en bedrijven voor m...

Harry en Meghan nemen Kim K's manager in de arm

Wat ze precies gaan doen in hun post-royal leven is nog niet duidelijk. Maar het management van Kim Kardashian heeft aangekondigd Harry en Meghan in hun klantenbestand te hebben opgenomen.

Het koppel zou de firma Sheeraz hebben aangesteld om ze in contact te brengen met merken en bedrijven voor mogelijke sponsordeals. Dat kunnen ze, want het bedrijf is ook verantwoordelijk voor namen als Kim Kardashian en Jennifer Lopez.

Er is veel te doen om hoe Harry en Meghan precies hun geld hopen te verdienen, want ondanks haar acteermiljoenen en zijn miljoenen-erfenis zal er waarschijnlijk echt gewerkt moeten worden. Zo zoemt het al dat Meghan aan de slag gaat voor Disney, en heeft Harry zijn eigen serie op Apple+ ,met Oprah. Vermoedelijk volgen er snel méér klussen.