Harry en Meghan maken debuut

Harry en Meghan maken debuut

Het zal echt niet ineens met een knoeperd van een ring om haar vinger zijn, maar mooi wel dat Meghan Markle binnenkort voor het eerst ‘officieel’ op stap mag met haar prins.

Volgens verschillende Britse bronnen maken Meghan en Harry zich op voor hun eerste gezamenlijke public appearance, op 23 september bij de Invictus Games. Een logische eerste stap voor het koppel: het is zijn goede doel (een sportevenement voor militairen die in dienst gewond zijn geraakt) en de games worden dit jaar gehouden in Meghans thuisbasis Toronto.

Op naar LondenDaar filmt zij nog tot midden november haar televisieserie Suits, waarna ze naar verwachting definitief haar koffers pakt om bij Harry in Londen te gaan wonen. Als zijn verloofde, daar is iedereen het inmiddels toch wel over eens. Dat de twee hun blije nieuws nog niet wereldkundig hebben gemaakt, komt volgens insiders door het het jubileum van Diana’s dood en daarna de zwangerschapsaankondiging van Kate. Nu dat allemaal achter de rug is, is het vrij baan voor Harry en Meghan. Wij zijn er klaar voor.