Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Harry en Meghan: je wil het tóch lezen...

Finding Freedom, het nu al veelbesproken boek over de Sussexes is uit. Vanaf vandaag verkrijgbaar, ook in het Nederlands: Finding Freedom, de nu al directe mustread (dat hebben de juicy voorpublicaties wel bewezen) over de exit van Harry en Meghan. Je weet wel, dat boek waar Harry en Meghan niet ...

Harry en Meghan: je wil het tóch lezen...

Finding Freedom, het nu al veelbesproken boek over de Sussexes is uit.

Vanaf vandaag verkrijgbaar, ook in het Nederlands: Finding Freedom, de nu al directe mustread (dat hebben de juicy voorpublicaties wel bewezen) over de exit van Harry en Meghan. Je weet wel, dat boek waar Harry en Meghan niet aan hebben meegewerkt (maar stiekem wel natuurlijk) en dat alles belooft te vertellen over hun tocht uit The Firm. 

Een sappige leessessie waardig, lijkt ons zo. Ook al is het goed om in het achterhoofd te houden dat de schrijver, Omid Scobie, één van de grootste fans van Harry en Meghan is, en dat er niet te veel kritische noten verwacht hoeven te worden.

Hoe het ook zij: dit is het boek waar elke royalty-liefhebber het de komende weken over heeft. En tja... nieuwsgierig blijven we.

Je bestelt 'm hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in