Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Harry en Meghan hebben nu ook een eigen wassen beeld

Je weet dat je er écht bij hoort als je een wassen beeld in Madame Tussauds hebt. Voor Harry en Meghan is het nu ook zover. In Londen zijn zij (best goed gelukt) vereeuwigd. Een welkome prooi voor toeristen voor een leuk plaatje. In Madame Tussauds in Londen is de collectie van de Britse koninkli...

Harry en Meghan hebben nu ook een eigen  wassen beeld

Je weet dat je er écht bij hoort als je een wassen beeld in Madame Tussauds hebt. Voor Harry en Meghan is het nu ook zover. In Londen zijn zij (best goed gelukt) vereeuwigd. Een welkome prooi voor toeristen voor een leuk plaatje.

In Madame Tussauds in Londen is de collectie van de Britse koninklijke familie woensdag uitgebreid met een wassen evenbeeld van Meghan Markle, de verloofde van prins Harry. Madame Tussauds speelt daarmee handig in op de aanstaande bruiloft van van de Britse prins op zaterdag 19 mei.

Het beeld van Harry uit 2014, gemaakt ter gelegenheid van zijn dertigste verjaardag, kreeg een update. Zijn beeld draagt nu de rechterhand in het colbert, net als Harry deed tijdens de bekendmaking van de verloving.

Het beeld van Meghan draagt het groene mouwloze jurkje van het merk Parosh dat de echte aanstaande bruid ook droeg in november bij de aankondiging van het huwelijk.

Madame Tussauds in New York heeft ook een Meghan in huis, die in de loop van de dag wordt onthuld. Dit beeld van de American Princess heeft een andere pose en een andere outfit, namelijk van het Britse label Self-Portrait.

Bron en beeld: ANP