Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Harry en Meghan: 'door corona veel tijd voor gezin'

Elk nadeel hep... juist. Het hadden loeidrukke tijden moeten zijn voor Harry en Meghan, zo na hun verhuizing naar Californië. Maar toen sloeg de pandemie toe en zaten ze ineens veel meer thuis. Een zegen, vertelden ze in een interview met Malala Yousafzai. Het gaf namelijk de perfecte gelegenheid...

Harry en Meghan: 'door corona veel tijd voor gezin'

Elk nadeel hep... juist.

Het hadden loeidrukke tijden moeten zijn voor Harry en Meghan, zo na hun verhuizing naar Californië. Maar toen sloeg de pandemie toe en zaten ze ineens veel meer thuis. Een zegen, vertelden ze in een interview met Malala Yousafzai.

Het gaf namelijk de perfecte gelegenheid om meer tijd samen door te brengen. Met elkaar (na een tumultueuze periode), maar ook met zoontje Archie, die inmiddels alweer bijna anderhalf is.

"We waren er allebei voor zijn eerste stapjes", aldus Harry. "En zijn eerste keer rennen. De eerste keer dat hij viel. Al zijn eerste keren eigenlijk."

"We hebben ontzettend geluk dat we de tijd hebben om hem te zien groeien", voegt Meghan toe. "Zonder COVID hadden we absoluut meer gereisd en waren we meer aan het werk geweest. Veel van die momenten hadden we dan gemist."

Had Johan Cruijff het toch weer helemaal goed begrepen.

Meer zien van het gesprek? Hieronder vind je het hele filmpje.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in