Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Harry en Meghan: daar zit een luchtje aan

Je kunt wel een miljoenenmansion kopen, maar wat nou als het er stinkt? Ze wonen er nog maar een jaartje, maar naar verluidt is de koek op tussen Meghan, Harry en hun megamansion in Montecito, Californië. Ze zouden het stulpje op de markt hebben gezet. En zullen niet blij zijn met het uitlekken v...

Harry en Meghan: daar zit een luchtje aan

Je kunt wel een miljoenenmansion kopen, maar wat nou als het er stinkt?

Ze wonen er nog maar een jaartje, maar naar verluidt is de koek op tussen Meghan, Harry en hun megamansion in Montecito, Californië. Ze zouden het stulpje op de markt hebben gezet. En zullen niet blij zijn met het uitlekken van de gefluisterde reden.

Ze hebben problemen met de steroverladen locatie. Niet omdat ze zulke vervelende buren hebben, maar omdat het in de buurt bij hun huis enorm schijnt te stinken. Ze wonen aan de rand van het Andrée Clark Bird Refuge, een vogelreservaat. En daar hoort een moeras bij dat in de hitte en met stilstaand water nogal een geur van zich af walmt. Niet altijd, maar wel vaak. Harry en Meghan zijn niet de enigen die er last van hebben.

'Je maag keert er van om'

"Het ruikt er naar slachtafval dat in de zon heeft gelegen", deelt een insider met de Britse krant The Mirror. "Je maag keert er van om. Als die geur langs waait, doet iedereen zijn ramen dicht. Het is maar af en toe, maar onder bepaalde omstandigheden kan het voor veel hinder zorgen."

Dat is natuurlijk niet wat je je voorstelt bij een glamourous woning nabij Los Angeles. Meghan schijnt er bovendien veel hoofdpijn van te krijgen. Dus vertrekken ze. Naar waar? Californië stikt van de gated communities waar het stel in alle privacy kan wonen.

En Frogmore Cottage dan?

En ze kunnen altijd nog uitwijken naar Frogmore Cottage in Windsor, want ook daar heeft Harry nog gewoon een lease lopen. Die heeft hij onlangs vernieuwd, meldt The Telegraph. Harry houdt er nog altijd een Brits adres op na zodat hij op kan treden als een van de Counsellors of State van zijn oma. Dat zijn vier mensen aangewezen die haar mogen bijstaan in periodes van nood.

De lease is weer getekend, maar de kans dat Harry en Meghan ook weer daadwerkelijk in Frogmore Cottage gaan wonen is nihil. Niet alleen omdat ze maar bitter weinig in de UK zijn (Meghan sowieso al tijden niet meer), maar ook omdat Harry's favoriete nicht Eugenie, haar man Jack en hun baby August er wonen.

Maar een logeerkamer is altijd een optie!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in