Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Happy hour! Wat mixte prinses Catherine nu toch voor cocktail?

Zo maak je een Up The Lagan in a Bubble! Er werd gisteren door de prins en prinses van Wales geestdriftig geshaked tijdens een bezoek aan Belfast, maar welke cocktail mixten ze nu eigenlijk? Het was een Up The Lagan in a Bubble. De naam is een ode aan de rivier die door de stad stroomt, 'up the l...

Happy hour! Wat mixte prinses Catherine nu toch voor cocktail?

Zo maak je een Up The Lagan in a Bubble!

Er werd gisteren door de prins en prinses van Wales geestdriftig geshaked tijdens een bezoek aan Belfast, maar welke cocktail mixten ze nu eigenlijk?

Het was een Up The Lagan in a Bubble. De naam is een ode aan de rivier die door de stad stroomt, 'up the lagan' wil zoveel zeggen als 'ik ben niet van gisteren'.

Je maakt 'm van gelijke delen gin, sherry en Japanse pruimenlikeur (Umeshu), denk aan een half shotjesglas van elk. Dan aanvullen met koude witte thee en een scheutje fruitsiroop.

Dit schaken met ijs en zeven in een glas.

Vervolgens 'bobas' toevoegen, dat zijn de tapioca-parels in Taiwanese Bubble Tea. Die voegen aan de smaak weinig toe, het is meer voor de beleving. William had het er maar druk mee.

Serveren met munt – cheers!

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in