Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Grijze jassenlooks à la Máxima: zo scoor jij 'm ook

Wat Benchellal kan, kan bijna niemand. Maar de look nadoen kan wél. You either love it, or you hate it. De Prinsjesdagoutfit van koningin Máxima van vorige week had felle voor- en tegenstanders. Maar het was in elk geval een keer iets anders. Denk Frozen, maar dan heel sculptureel. Een kunststukj...

Grijze jassenlooks à la Máxima: zo scoor jij 'm ook

Wat Benchellal kan, kan bijna niemand. Maar de look nadoen kan wél.

You either love it, or you hate it. De Prinsjesdagoutfit van koningin Máxima van vorige week had felle voor- en tegenstanders. Maar het was in elk geval een keer iets anders. Denk Frozen, maar dan heel sculptureel. Een kunststukje in ijsgrijs.

Nou scoor je zo'n echte Benchellal natuurlijk niet zomaar (tenzij de Amsterdammer heel misschien met nóg een Net-a-Porter-collectie komt). Maar je kunt de look wel benaderen met deze vier topjassen voor verschillende budgetten. Of onze sneaky tip op nummer vijf.

1 – op design met MaxMara

Deze wollen en kasjmieren soort-van-lookalike van Máxima's jas kost weliswaar in de drieduizend euro, maar wat zul je het warm hebben.

2 – lekker budget bij H&M

De brede boord doet het voor ons. Van een warme wolmix, te koop voor 159 euro.

3 – à la prinses Kate met Reiss

Een van de favoriete merken van Kate Middleton, en wij snappen wel waarom. In het grijs is hij er niet, maar qua vibe doet hij ons zeker aan Máxima's look denken. En: nu in de SALE.

4 – een design-middenklasser van Norma Kamali

De kleur heet Heather Grey, daarvan alleen krijgen wij al zin in het donkere seizoen. Voor 386 euro is deze beauty van jou.

5 – fake it til you make it met een fijne kasjmieren shawl

Geen robuuste halslijn op jouw grijze winterjas? Geen probleem. Met een fijne, dikke shawl kom je ook een heel eind. Deze uit de kasjmierlijn van C&A kost je 69,99 euro en is o zo fijn.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in