Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Goeie tip: waarom Meghan veel lichte kleuren draagt

Sinds Meghan Markle aan de hand van de Britse prins Harry loopt, ligt zij (en vooral ook haar looks) onder een vergrootglas. Misschien is het je wel opgevallen dat ze verrassend veel lichte kleuren draagt. En dan met name de kleur poederroze. Vandaag is roze De hertogin van Sussex is in korte tij...

Goeie tip: waarom Meghan veel lichte kleuren draagt

Sinds Meghan Markle aan de hand van de Britse prins Harry loopt, ligt zij (en vooral ook haar looks) onder een vergrootglas. Misschien is het je wel opgevallen dat ze verrassend veel lichte kleuren draagt.

En dan met name de kleur poederroze.

Vandaag is roze

De hertogin van Sussex is in korte tijd al meerdere keren gespot in een lichte outfit. Zo droeg Meghan tijdens een tuinfeest ter ere van prins Charles een roze jurk van het merk Goat.

Zo'n twee weken geleden was, tijdens de jaarlijkse ‘Trooping the Colour’-parade, haar keuze gevallen op een pastelroze off-the-shoulder-jurk van Carolina Herrera.

Knalkleuren

Uiteraard zit daar wat achter, zo zeggen royalty watchers en stylisten in het magazine InStyle.  De eerste reden is dat ze kiest voor zachte kleuren uit respect naar koningin Elizabeth. Want zoals iedereen weet houdt de Britse koningin van lekkere opvallende knalkleuren.

Laat me

De andere reden, naast dat de kleuren prachtig staan bij haar huid en dat het rust uitstraalt, is dat ze waarschijnlijk niet al te veel wil opvallen. Meghan staat al zoveel in de schijnwerpers.

 "Met deze kleur wil ze zeggen dat we haar een beetje met rust moeten laten", zo vertelt stylist Lucas Armitage. Wat de reden ook is, het staat haar enorm goed.