George en Amal: royal vrienden

George en Amal: royal vrienden

Meghan en Harry zouden deze zomer een top secret uitstapje naar Villa Clooney aan het Comomeer hebben gemaakt. De diepe royalbanden van George en Amal.

Ze hadden een pronkplek bij de royal wedding, scoorden óók een uitnodiging voor de volgende én verwelkomden Harry en Meghan deze zomer in Italië. De Clooneys zijn in de mode, bij de royal family. Maar waarom precies?

Amal en Meghan zijn closeMrs. Clooney zou Meghan hebben opgezocht toen ze net in Engeland kwam wonen. Zij weet natuurlijk een dingetje of twee over met een wereldberoemde man trouwen, dus alle advies was welkom.

George en Harry kennen elkaar uit het liefdadigheidscircuitSinds Clooney in Engeland ging wonen met zijn gezin, zouden de twee elkaar regelmatig tegenkomen. En gezien Harry’s voorliefde voor beroemde vrienden (bij de bruiloft duidelijk te zien) kon het haast niet uitblijven dat deze twee ondeugden goed met elkaar door een deur zouden kunnen.

George en Amal: royal vrienden

GulNiet alleen wees Amal Meghan richting de allerbeste adresjes in Londen, ze toonde zich ook uiterst barmhartig toen ze haar vaste kapper aan Meghan uitleende voor de bruiloft.

Nog meer bandenGeorge en Amal zouden later dit jaar nóg een royal wedding bijwonen: die van prinses Eugenie en haar verloofde Jack. Die een top job heeft binnen Casamigos. Het tequilamerk van George.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in