Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Geheim bezoek: Harry en Meghan terug in Windsor Castle

Ze ontmoetten er koningin Elizabeth en prins Charles. Olijftakken met Pasen? Britse kranten melden dat prins Harry en zijn vrouw Meghan op weg naar Nederland vandaag alsnog een tussenstop hebben gemaakt in Engeland. Daar bezochten ze in Windsor Castle zijn oma, koningin Elizabeth. Prins Charles b...

Geheim bezoek: Harry en Meghan terug in Windsor Castle

Ze ontmoetten er koningin Elizabeth en prins Charles.

Olijftakken met Pasen? Britse kranten melden dat prins Harry en zijn vrouw Meghan op weg naar Nederland vandaag alsnog een tussenstop hebben gemaakt in Engeland. Daar bezochten ze in Windsor Castle zijn oma, koningin Elizabeth. Prins Charles bij.

Het was voor het eerst sinds de uitvaart van zijn opa prins Philip dat Harry zijn oma weer zag en voor het eerst sinds april 2020 dat Meghan weer voet op Britse bodem zetten. In de tussentijd zijn de verhoudingen er niet makkelijker op geworden, mede door het interview wat de Sussex'jes aan Oprah Winfrey gaven en waarin ze de Windsors nogal onder de bus gooiden. Volgens insiders zijn de contacten sindsdien minimaal.

De hertog en hertogin van Sussex zouden woensdag zijn gearriveerd en in Frogmore Cottage, hun huis op het terrein van Windsor Castle hebben overnacht. Hun kinderen Archie en Lilibet zijn in Montecito gebleven.

Foto's (c) Getty Images, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in