Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gaat de royal honeymoon naar Canada?

Harry en Meghan zouden Londen inmiddels verlaten hebben voor hun huwelijksreis. Die volgens insiders niet naar Afrika (zoals eerst gedacht) gaat, maar naar... Canada? Meghan draagt dat land natuurlijk een warm hart toe. Ze kwam er jaren geleden te wonen toen ze haar acteerbaan in de serie Suits k...

Gaat de royal honeymoon naar Canada?

Harry en Meghan zouden Londen inmiddels verlaten hebben voor hun huwelijksreis. Die volgens insiders niet naar Afrika (zoals eerst gedacht) gaat, maar naar... Canada?

Meghan draagt dat land natuurlijk een warm hart toe. Ze kwam er jaren geleden te wonen toen ze haar acteerbaan in de serie Suits kreeg. En adopteerde Canada als haar tweede thuis, compleet met veelal Canadese vriendenkring. Het is dus op zich geen wonder dat ze Harry graag de plek wil laten zien die haar zo dierbaar is.

Volgens bronnen van TMZ hebben Harry en Meghan al ingecheckt bij hun eerste (misschien wel enige) locatie. Ze zouden in Jasper Park Lodge zitten, in een hele luxe cabin met alles erop en eraan. De lodge ligt in het beroemde nationaal park Jasper in Alberta, en dat is op zich best een royal locatie. De queen en prins Philip bezochten het park in 2005, en ook sterren zoals John Travolta en Bill Gates zijn dol op het park (en de luxe lodge natuurlijk).