Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fotosessie-time: Merry Christmas van de Oranjes!

Een officiële kerstfotosessie kregen we nog nooit, van de Oranjes. Maar vanmiddag poseerden WA, Máxima, de prinsessen en natúúrlijk vierde kind Mambo voor hun buitenboom in Den Haag.

WA Máxima Amalia Alexia Ariane kerst

Het was er nou niet direct weer voor, maar de Oranjes waren hun landgenoten nog een familie-fotosessie verschuldigd, en waarom dan niet vlak voor de kerstdagen? Buiten. Terwijl storm Pia nog druk huishield en Buienradar op veel plaatsen toch nog angstig blauw kleurde.

Zo niet in Den Haag gelukkig, want bij de negen meter hoge kerstboom voor Huis ten Bosch moest het gebeuren. Weer of geen weer, apparently.

ANP / Robin Utrecht

Het mocht de pret duidelijk niet drukken voor de nét herenigde familie die dit jaar alle drie de meiden zag uitvliegen. Of nou ja… officiële uitspraken doen ze natuurlijk nooit over de levens van hun dochters. Maar het zoemt dat prinses Amalia veel in Madrid zit, prinses Ariane vertrok in augustus richting Italië voor de kostschool en prinses Alexia is officieel op gap year, en dan vast niet al te dicht bij huis.

Gelukkig woont vierde kind Mambo nog wel gewoon thuis, en dat is te merken ook. #middelpunt

Brunopress/Patrick van Emst

ANP /ANP

Dat bemoeilijk het wel om met z’n vijven twee keer per jaar te poseren voor een foto (de laatste sessie was in juni, op het strand van Scheveningen), maar dat is nou eenmaal de afspraak en vlak voor de deadline van eind december was het zover.

Leuk, want kerstige foto’s van de familie zien we maar zelden (al had een kerstbal hier of daar niet misstaan uiteraard) en we hebben helaas ook nooit verder binnen mogen kijken in hun kersthuis dan dit…

RVD

…maar natuurlijk wél een beetje jammer van die grauwe (props voor Amalia!) jassenparade. En dat er geen vragen gesteld mochten worden dit keer. De grootste op ieders lippen: waar worden de kerstdagen gevierd?Prinses Amalia liet zich ooit ontvallen dat ze meestal om het jaar naar Argentinië vertrokken voor een familiekerst met die tak. Dus als de PH-GOV een paar uur na deze foto’s uitvliegt, kun je het haast wel invullen.

ANP

Maar met drie zo druk reizende dochters kunnen we ons helemaal voorstellen dat ze alle vijf ook wel iets voelen voor een Christmas at the Palace.

Fijne dagen allemaal!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • ANP / ANP