Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fotoserie: Máxima en Ivanka Trump hebben duidelijk een klik in Berlijn

Koningin Máxima doet samen met Ivanka Trump, de dochter van de Amerikaanse president Donald Trump, mee aan een paneldiscussie in Berlijn. En dat ze het goed met elkaar kunnen vinden, is wel duidelijk.  Stralend gingen ze vandaag samen op de foto in de Duitse hoofdstad. Ook Angela Merkel van de pa...

Fotoserie: Máxima en Ivanka Trump hebben duidelijk een klik in Berlijn

Koningin Máxima doet samen met Ivanka Trump, de dochter van de Amerikaanse president Donald Trump, mee aan een paneldiscussie in Berlijn. En dat ze het goed met elkaar kunnen vinden, is wel duidelijk. 

Stralend gingen ze vandaag samen op de foto in de Duitse hoofdstad.

Ook Angela Merkel van de partij 

De twee doen mee aan een discussie die draait om de economische positie van vrouwen. Behalve Máxima en Ivanka praten onder anderen ook de Duitse Bondskanselier Angela Merkel en Christine Lagarde, directeur van het IMF, mee. De discussie richt zich onder andere op manieren om de economische positie van vrouwen wereldwijd te verbeteren.

Lees ook: Dit draagt stijlkoningin Máxima komend voorjaar

Samen aan tafel

Het gesprek maakt deel uit van de Women20 Summit van de G20, die van 24 tot en met 26 april wordt gehouden. De G20 werd opgericht in 1999 en heeft als doel de belangrijkste industriële en opkomende landen samen aan tafel te krijgen. Pas sinds de financiële crisis in 2008 - en de daaropvolgende wereldwijde recessie - nam het belang daarvan belang toe.

Bron beeld: Hollandse Hoogte