Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fotoserie: Máxima en de Argentijnse first lady stralen tijdens zonnig staatsbezoek

Wat een mooie beelden van het staatsbezoek dat de president van Argentinië, Mauricio Macri, deze week bracht aan Nederland, samen met zijn echtgenote Juliana Awada.  Natuurlijk werd er veel gesproken over de internationale politiek, maar ook maatschappelijke problemen kregen de nodige aandacht. B...

Fotoserie: Máxima en de Argentijnse first lady stralen tijdens zonnig staatsbezoek

Wat een mooie beelden van het staatsbezoek dat de president van Argentinië, Mauricio Macri, deze week bracht aan Nederland, samen met zijn echtgenote Juliana Awada. 

Natuurlijk werd er veel gesproken over de internationale politiek, maar ook maatschappelijke problemen kregen de nodige aandacht.

Bezoek aan het Oranjehuis

Zo heeft koningin Máxima dinsdagmorgen samen met Juliana Awada een bezoek gebracht aan het Oranjehuis in Amsterdam. Het Oranjehuis biedt advies, hulpverlening en opvang aan mensen die te maken hebben met huiselijk geweld.

Stijlicoon

Zoals Maxima een stijlicoon is voor ons, is Juliana een fashion voorbeeld voor de Argentijnse vrouwen. Beide dames hebben een voorliefde voor mode en weten zich ook te onderscheiden door hun uiterlijk.

Lees ook: Zien: koninginnen Máxima en Mathilde nemen de trein

Verkozen tot meest elegante first lady

Juliana (dochter van een Libanese moslim-immigrant, haar moeder is van Syrische afkomst) reisde in haar jeugd vaak met haar moeder naar Parijs, London en New York om de nieuwste modecollecties te bekijken. En altijd heeft mode een grote rol in haar leven gespeeld. Juliana werd in 2016 verkozen door Hola! Magazine tot de 'meest elegante First Lady ter wereld'.

Juliana is sinds 2010 getrouwd met Mauricio Macri en hebben samen een dochter, Antonia (2011). Sinds 2015 is haar man President van Argentinië.

Bekijk hier de foto's van het staatsbezoek aan Nederland: