Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Foto’s: Stéphanies schoondochter

Het meisje straalde vorige week op een rode loper in Monaco, en alle pijlen wijzen erop dat prinses Stéphanie straks een schoondochter rijker is. Ze is in het prinsdom inmiddels een oude bekende, maar steeds vaker gaan de geruchten rond dat de Amerikaanse Marie Chevallier binnenkort mogelijk de o...

Foto’s: Stéphanies schoondochter

Het meisje straalde vorige week op een rode loper in Monaco, en alle pijlen wijzen erop dat prinses Stéphanie straks een schoondochter rijker is.

Ze is in het prinsdom inmiddels een oude bekende, maar steeds vaker gaan de geruchten rond dat de Amerikaanse Marie Chevallier binnenkort mogelijk de officiële schoondochter van prinses Stéphanie wordt. Komt mooi uit, want die roept altijd dat ze zo snel mogelijk oma wil worden.

Lees ook: Prinses Grace heeft een nieuw achterkleinkind

Marie is al vijf jaar dolgelukkig met Louis (24), de buitenechtelijke zoon van Stéphanie en haar bodyguard Daniel Ducruet. Jarenlang werd de jongen daarom buiten de spotlights gehouden, en nog steeds is hij er niet erg dol op. Toch kruipt hij met Marie (ook 24) aan zijn zijde meer en meer uit zijn schulp.

De twee leerden elkaar kennen op Western Carolina University in de VS. Ze wonen in Monaco waar zij werkt in Hotel Hermitage en hij aan de slag is gegaan voor voetbalclub AS Monaco. De liefde spat van het stel af, zowel op de red carpet als op haar Instagram en Facebook. Kom maar op, met die royal wedding!

 

Life is better by the pool ☀️ #pooltime #presummer #sunnyday #enjoy Photocred @florentff

Een bericht gedeeld door Marie Chevallier (@mariehoachevallier) op

 

And the dream kept going today #boatday ☀️?⚓️

Een bericht gedeeld door Marie Chevallier (@mariehoachevallier) op