Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Foto’s: omstreden adelhuwelijk

Een adellijk huwelijk in Hannover, deze zaterdag tussen erfprins Ernst August en zijn Ekaterina. Maar wel een met een royaltywaardig drama op de achtergrond: de vader van de prins is niet blij met de keuze voor Ekaterina. Donderdag trouwden de prins en zijn Russische modeontwerpster al tijdens ee...

Foto’s: omstreden adelhuwelijk

Een adellijk huwelijk in Hannover, deze zaterdag tussen erfprins Ernst August en zijn Ekaterina. Maar wel een met een royaltywaardig drama op de achtergrond: de vader van de prins is niet blij met de keuze voor Ekaterina.

Donderdag trouwden de prins en zijn Russische modeontwerpster al tijdens een burgerlijke ceremonie, zaterdag pakten ze groots uit voor hun kerkelijk huwelijk (zie het prachtige beeld hieronder). Twee breed uitgemeten momenten waarop de vader van de bruidegom dus niet aanwezig was.

Lees ook: De trouwontwerper van de royals[[{"fid":"7614","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"","field_media_tags[und]":""},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"height":501,"width":890,"class":"media-element file-full-body"}}]]
Ernst August senior heeft openlijk zijn verzet aangegeven. “Ik zie mij ertoe gedwongen om de belangen van het Huis Hannover en de bezittingen te beschermen”, liet hij via officiële weg weten. Hij is overigens de echtgenoot van prinses Caroline van Monaco, al leven de twee al jaren gescheiden.

Pierre Casiraghi met zijn vrouw Beatrice en zus Charlotte Casiraghi

Het weerhield zijn Monegaskische familie er niet van om junior en Ekaterina een steuntje in de rug te bieden. Pierre, Andrea en Charlotte Casiraghi (de kinderen van juniors stiefmoeder dus) waren alle drie gewoon in Hannover voor het feest. Zij delen een halfzusje met Ernst August Junior: Alexandra van Hannover (18).

Alexandra van Hannover: het zusje dat de Monegasken en de Hannovers bindt.

Beeld: Haz/REX/Shutterstock en Getty Images