Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Foto: Zweedse royals zomerklaar

Het jaarlijkse zomerportret van de Zweedse koninklijke familie is er weer een om in te lijsten. Wat een plaatje. Het is zomer, en dat mag gevierd. De Zweden doen dat graag bij hun eigen Slot Solliden op het zuidelijke Zweedse eiland Öland, waar een paar weken geleden de veertigste verjaardag van ...

Foto: Zweedse royals zomerklaar

Het jaarlijkse zomerportret van de Zweedse koninklijke familie is er weer een om in te lijsten. Wat een plaatje.

Het is zomer, en dat mag gevierd. De Zweden doen dat graag bij hun eigen Slot Solliden op het zuidelijke Zweedse eiland Öland, waar een paar weken geleden de veertigste verjaardag van Victoria groots werd gevierd.

Dresscode

Iedereen was er toen tóch, dus zag de koninklijke huisfotograaf kans om direct even een nieuwe groepsfoto te maken. Geen sinecure, met zoveel kleintjes erbij, maar wel enorm geslaagd. Al hadden Madeleine en Sofia de dresscode kennelijk niet helemaal meegekregen.

De kleintjes stelen de show

Op de bank zit koningin Silvia met haar kleinkinderen Estelle (5) en Nicolas (2). Op de leuningen prinses Madeleine met dochter Leonore (3) en kroonprinses Victoria met zoon Oscar (1). En op de achterste rij van links naar rechts Madeleine’s man Chris O’Neill, prins Carl Philip en zijn Sofia (met een hier onzichtbare babybuik) met zoontje Alexander (1), koning Carl Gustaf en prins Daniel, de man van Victoria.