Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Foto's: Royal wedding in Beieren

Prins Ferdinand van Leiningen en prinses Viktoria van Pruisen zijn dit weekend in het huwelijksbootje gestapt. En wij hebben de foto’s. Het was een royal feestje, in het Beierse Amorbach. Niet alleen trouwde een Duitse prins met een echte Duitse prinses, ook de gastenlijst had een koninklijk tint...

Foto's: Royal wedding in Beieren

Prins Ferdinand van Leiningen en prinses Viktoria van Pruisen zijn dit weekend in het huwelijksbootje gestapt. En wij hebben de foto’s.

Het was een royal feestje, in het Beierse Amorbach. Niet alleen trouwde een Duitse prins met een echte Duitse prinses, ook de gastenlijst had een koninklijk tintje. Zo kwamen de pasgetrouwde erfprins Ernst August van Hannover en zijn Ekaterina gezellig toekijken.

Snelle maatregelen

Ferdinand en Viktoria kondigden in januari hun verloving aan, en maakten daarna snel werk van de trouwplannen. Ze trouwden uiteindelijk zaterdag voor de kerk in Amorbach.

Niet opzienbarend

Dat twee royals met elkaar trouwen, daar kijken ze in Duitsland niet enorm van op. Het gebeurde voor het laatst in 1981, toen nota bene de vader van Ferdinand in het huwelijksbootje stapte met een Hannoverse prinses.