Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Foto's: Kate's babybuikje

Na bijna zes weken afwezigheid is Kate Middleton terug in de spotlights. Met piepklein babybuikje. De Duchess of Cambridge werd de afgelopen weken geveld door Hyperemesis gravidarum, waardoor ze met name in de eerste drie maanden van haar zwangerschappen steeds ongelooflijk misselijk is. Dat gaat...

Foto's: Kate's babybuikje

Na bijna zes weken afwezigheid is Kate Middleton terug in de spotlights. Met piepklein babybuikje.

De Duchess of Cambridge werd de afgelopen weken geveld door Hyperemesis gravidarum, waardoor ze met name in de eerste drie maanden van haar zwangerschappen steeds ongelooflijk misselijk is. Dat gaat natuurlijk niet lekker samen met het drukke evenementenleven van een royal, dus verschool ze zich thuis. Op 30 augustus zagen we haar voor het laatst.

Daarmee is het nu voorbij: Kate is terug, met een prachtig klein buikje! Ze was dinsdagavond op Buckingham Palace voor een receptie voor World Mental Health Day, iets waar zij, William en Harry zich altijd enorm voor inzetten. Helemaal de oude schijnt ze nog niet te zijn, maar het einde is wel in zicht. Naar verwachting bevalt Kate in maart van haar derde kindje. En zien we haar de komende maanden nog volop met groeiende buik.