Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Flower power! 6x Máxima in bloemenprint

Het kan hoogzomer en midwinter, geeft direct veel kleur en valt lekker op: geen wonder dat de bloemenprint al een tijdje helemaal terug is in het modebeeld. Dat heeft koningin Máxima (uiteraard) heel goed begrepen. Zij is fan, van de flower power. Tijdens het staatsbezoek in Berlijn trok ze deze ...

Flower power! 6x Máxima in bloemenprint

Het kan hoogzomer en midwinter, geeft direct veel kleur en valt lekker op: geen wonder dat de bloemenprint al een tijdje helemaal terug is in het modebeeld. Dat heeft koningin Máxima (uiteraard) heel goed begrepen. Zij is fan, van de flower power.

Tijdens het staatsbezoek in Berlijn trok ze deze nieuwe Natan-look uit haar koffer, een botanische print met zelfs een vlinder (nog zo'n favoriet van Majesteit) die zorgde voor een ontzettend frisse start aan drie dagen in regenachtig slash dampend warm Berlijn.

Een plaatje, maar verre van HM's eerste keer in bloemenpracht. 

Wat denk je van deze eyecatchende jas van Oscar de la Renta...

...of dit mooie doorzichtige fladderlookje van Natan.

Het prachtige Koningsdag-jumpsuit van Seren dat onlangs weer voorbij kwam...

...en deze prachtige op-chic-look van Giambattista Valli.

Of deze klassieker, een Luisa Beccaria die we niet snel meer zullen vergeten. Prachtig.

En nog leuker: Majesteits enthousiasme slaat ook over op haar meiden, die ook allemaal niet vies zijn van een floral printje.

Beeld: Brunopress/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in