Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Filip en Mathilde: 20 jaar getrouwd

Het is vandaag (woensdag) precies twintig jaar geleden dat kroonprins Filip van België het jawoord gaf aan Mathilde d'Udekem d'Acoz. De mooiste plaatjes van hun huwelijk én daarna op een rij. Wedding bells in België, op 4 december 1999. Toen nog kroonprins Filip en zijn Mathilde stapten innig ver...

Filip en Mathilde: 20 jaar getrouwd

Het is vandaag (woensdag) precies twintig jaar geleden dat kroonprins Filip van België het jawoord gaf aan Mathilde d'Udekem d'Acoz. De mooiste plaatjes van hun huwelijk én daarna op een rij.

Wedding bells in België, op 4 december 1999. Toen nog kroonprins Filip en zijn Mathilde stapten innig verliefd in het huwelijksbootje.

Helemaal een commoner was zij niet (ze is de dochter van een heuse graaf), maar de liefde spatte er van af tussen die twee. En dat is de twintig jaar daarna ook wel gebleken.

Tijdens hun verloving: kijk toch hoe verliefd!

De twee kregen vier kinderen: kroonprinses Elisabeth (18), prins Gabriël (16), prins Emmanuel (14) en prinses Eléonore (11). 

En in 2013 werden ze als klap op de vuurpijl samen koning en koningin. Een prachtig koningspaar dat nog altijd sprankelt. Gefeliciteerd!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in