Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fashion Battle: koningin Letizia versus First Lady Jill Biden

Allebei in het wit, allebei een eigen stijl. Koningin Letizia van Spanje is, net als koningin Máxima, in New York voor VN-zaken. Als Honorary President of the Spanish Association Against Cancer bezocht ze met First Lady Jill Biden het Columbia University Irving Medical Center. De nadruk van het b...

Fashion Battle: koningin Letizia versus First Lady Jill Biden

Allebei in het wit, allebei een eigen stijl.

Koningin Letizia van Spanje is, net als koningin Máxima, in New York voor VN-zaken. Als Honorary President of the Spanish Association Against Cancer bezocht ze met First Lady Jill Biden het Columbia University Irving Medical Center.

De nadruk van het bezoek lag op het belang van internationale samenwerking en onderzoeken, om de ziekte een halt toe te roepen.

Beide vrouwen zagen eruit om door een ringetje te halen en waren een match in (off)white. Jills jurk bestond uit een matte basis met daarover een patroon van cut-outs: romantisch en vrouwelijk, wat goed bij haar persoonlijkheid past.

Letizia droeg de Dakota van Ralph Lauren en zelden heeft een shirtdress er zo chic uitgezien, met dank aan de plissés en de parelmoeren knoopjes. Beide vrouwen winnen, puur omdat ze er zo fraai uitzagen in elke hun eigen stijl.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in