Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Familie Diana is welkom op de bruiloft van Harry en Meghan

Prins Harry heeft na het overlijden van zijn moeder Diana altijd nauw contact gehouden met haar kant van de familie. De broer en zussen van Diana zijn daarom allemaal welkom op de bruiloft. "Harry heeft altijd nauw contact gehouden met de Spencers en ze hebben allemaal een uitnodiging ontvangen",...

Familie Diana is welkom op de bruiloft van Harry en Meghan

Prins Harry heeft na het overlijden van zijn moeder Diana altijd nauw contact gehouden met haar kant van de familie. De broer en zussen van Diana zijn daarom allemaal welkom op de bruiloft.

"Harry heeft altijd nauw contact gehouden met de Spencers en ze hebben allemaal een uitnodiging ontvangen", zegt een familievriend tegen het tijdschrift Vanity Fair.

"Harry kan goed opschieten met zijn oom en tantes en ze hebben Meghan ook ontmoet. Ook zijn neven en nichten hebben allemaal een 'gouden ticket' voor de ceremonie en het feest 's avonds gekregen."

Eerder deze week werd bekend dat er in ieder geval geen hoogwaardigheidsbekleders bij de ceremonie zijn. De Britse premier Theresa May is er niet bij en ook veel buitenlandse prominenten, zoals Barack en Michelle Obama, grepen naast een uitnodiging. De gastenlijst telt in totaal zeshonderd namen.

Bron: ANP