Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Endgame? De Windsors lijken zich geen zorgen te hoeven maken

Alwéér een boek over de Britse koninklijke familie? De Windsors lijken zich geen zorgen te maken over 'Endgame'.

camilla charles william kate

Alwéér een boek over de Britse koninklijke familie? Jawel, Omid Scobie pende Endgame, een boek vol met zogenaamde 'bombshells' over de Windsors.

Na alles wat er recentelijk al over hen is gepubliceerd, waaronder de memoires van prins Harry, kun je je afvragen of er nog iets nieuws te melden is.

Cheerleader

Het antwoord is nee, maar als je van samenzweringstheorieën en tegenstrijdigheden houdt kun je je hart ophalen aan dit boek. Omid is de trouwste cheerleader van Meghan en Harry en doet er alles aan om Charles, Camilla, William en Kate in een kwaad daglicht te stellen.

Zelfs als een fractie van alles wat er wordt opgerocheld waar is (en nogmaals: er zijn nogal wat inconsistenties), valt het qua stemverheffing en drama in het niet bij het gemiddelde familiefeestje van mensen met een beetje temperament.

Oud nieuws

Plus: Endgame voelt als oud nieuws. Alles is al gezegd, geschreven en besproken. De Sussexit is bijna drie jaar geleden, er is een wisseling van de wacht geweest en iedereen in de Royal Family heeft een andere rol gekregen en is zichtbaarder geworden.

Intussen in Montecito

Getty Images

Of Harry happy is, daar is moeilijk hoogte van te krijgen, maar gezien Meghans recente rode loperparcours heeft ze het naar haar zin en is ze een nieuwe, veelbelovende weg ingeslagen. Voor haar make-over als Hollywood Power Player is het beter om wat meer afstand van de Windsors te houden en wat minder het slachtoffer uit te hangen. Het eerste exemplaar van Endgame in ontvangst nemen? Ze kijkt wel uit.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Getty Images