Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

En Nouveau's gasthoofdredacteur is… prinses Laurentien!

De kersteditie van Nouveau heeft een koninklijk randje: prinses Laurentien is de gasthoofdredacteur en was bij de launch mét haar leuke dochter Eloise.

0Lancering Kerstnummer Nouveau met Prinses Laurentien

De kersteditie van Nouveau heeft een koninklijk kantje!

"December is de maand van saamhorigheid, menselijke warmte, verbinding," zegt Claudia Straatmans, hoofdredacteur Nouveau. "Zeker in deze gepolariseerde samenleving hebben we meer dan ooit behoefte aan medemenselijkheid, gelijkwaardigheid en de wereld een stukje beter en mooier maken."

Brunopress

"Voor mij is prinses Laurentien de personificatie van deze eigenschappen. Altijd gedreven, altijd aan het werk, nooit haar doel uit het oog verliezend, maar áltijd met een warm hart. Of ze nu met een CEO aan tafel zit of met een gedupeerde van de toeslagenaffaire."

Brunopress

"Laurentien gunde ons niet alleen een kijkje in haar gezin, ze ontving ons ook met open armen (en warme quiches) op haar Haagse kantoor, en ze zorgde vooral voor topvrouwen in de bijzondere kersteditie van Nouveau. Vrouwen die het verdienen om in het volle licht te staan, zoals zijzelf."

Brunopress

Maandag was, onder grote belangstelling van de media, de launch van het nummer waarover Laurentien de scepter zwaaide.

Laurentien met haar moeder, Jantien Brinkhorst

De onthulling van de cover had plaats in het bijzijn van de prinses en haar ouders (die heel ontroerd waren over alle mooie onderwerpen die ze had aangedragen). 

Nouveau | Claus van Oranje, Claudia Straatmans, Eloise van Oranje

Zoon Claus én dochter Eloise waren ook naar Almere gekomen om hun moeder in het zonnetje te zetten. In Nouveau vind je een vrolijk driedubbel moeder-dochters interview met Laurentien, Eloise én Leonore (die niet bij de launch kon zijn omdat ze op kostschool in Wales zit) met schitterende foto's van hen - een primeur!

Nouveau

En ook zoon Claus was overduidelijk zeer trots op zijn moeder. Volgende keer een dubbelinterview met hen? 

Brunopress/Patrick van Emst

De Nouveau met prinses Laurentien als gasthoofdredacteur arriveert vanaf dinsdag 5 december 2023 bij de abonnees en is vanaf donderdag 7 december 2023 overal te koop!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Brunopress/Patrick van Emst