Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

En het zoontje van prinses Eugenie heet...

Jack en Eugenie stellen hun eerste kind voor! We hadden al een handje van hem gezien en vandaag maken prinses Eugenie van York en haar man Jack Brooksbank de naam van hun zoontje bekend. Het jongetje, geboren op 9 februari 2021, heet August Philip Hawke Brooksbank. Het lijkt er dus op dat de baby...

En het zoontje van prinses Eugenie heet...

Jack en Eugenie stellen hun eerste kind voor!

We hadden al een handje van hem gezien en vandaag maken prinses Eugenie van York en haar man Jack Brooksbank de naam van hun zoontje bekend. Het jongetje, geboren op 9 februari 2021, heet August Philip Hawke Brooksbank.

Het lijkt er dus op dat de baby is vernoemd naar Eugenie's grootvader, prins Philip. August is het negende achterkleinkind van de Queen en de hertog van Edinburgh en 11de in de lijn van de Britse troon.

De naam August komt wel in The Royal Family voor, maar dat is al even geleden: de moeder van koning George III heette prinses Augusta en een stel van haar nakomelingen heette Augustus of Augusta. Er is ook een prins Augustus Frederik geweest, dat was de eerste hertog van Sussex. August Brooksbank doorstond de fotosessie in alle rust...

...en Eugenie lichtte later de naam zelf nog even toe.

Jack lijkt ons een zeer trotse vader...

...en Eugenie moet duidelijk nog een beetje bijkomen van haar keizersnee en haar eerste week als moeder. "We wanted to introduce you to August Philip Hawke Brooksbank," schrijft ze bij de foto's die door haar verloskundige zijn gemaakt. "Thank you for so many wonderful messages. Our hearts are full of love for this little human, words can't express."

De trotse oma heeft inmiddels ook gereageerd, waarbij de naam van de ongetwijfeld trotse opa een beetje in het midden wordt gelaten, want prins Andrew is nog altijd een bron van slechte publiciteit. 

Foto's (c) prinses Eugenie van York

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!