Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Eloise van Oranje deelt eerste update vanuit New York

Eloise is aangekomen in The Big Apple!

eloise

Eloise van Oranje is begonnen aan haar buitenlandse avontuur in New York. De gravin zal daar zes maanden stage gaan lopen. De eerste dagen in de grote stad zitten erop en Eloise deelt een leuke update op haar Instagram-pagina.

Dankbaar

De gravin deelt een aantal prachtige foto's en video's van the Big Apple. Met een kopje koffie, de schitterende skyline met de skyscrapers en the Statue of Liberty met spotlights verlicht in de avond, krijgen we een eerste inkijkje in haar nieuwe leven. De gravinfluencer keek ontzettend uit naar dit grote avontuur, en is dankbaar dat het eindelijk begonnen is. "What the FLIP - ik ben zo dankbaar om hier te zijn 🌟🌟🌟", schrijft ze bij het bericht op Instagram.

Studie

Eloise studeert aan de hotelschool in Amsterdam. Hierdoor kreeg ze de kans om een stage te lopen in New York. Eerder deelde de gravin al dat ze ontzettend veel zin heeft om even uit haar leventje als bekende influencer te stappen. In Nederland is Eloise zich heel bewust dat er altijd ogen op haar gericht zijn. Als influencer deelt ze veel van haar leven op sociale media, en door haar status als gravin houdt ook de pers haar nauwlettend in de gaten. In New York kan ze eventjes leven zonder die status en genieten van de anonimiteit die de enorme stad met zich meebrengt.

In Nederland probeert de influencer zo goed en zo kwaad als het kan de nodige privacy te behouden. Zo gebruikt ze een schuilnaam wanneer ze uitgaat, en houdt ze ook haar liefdesleven zoveel mogelijk buiten de media.

In New York hoopt de gravin een stukje van haar anonimiteit terug te vinden. "Ik wil er geen big deal van maken, maar ja, ik heb wel het idee dat er veel ogen op me zijn gericht", vertelde Eloise onlangs aan LINDA.meiden. "Op straat is het logisch dat mensen elkaar even aantikken. Als iemand langer staart, vind ik het ongemakkelijk. Dan denk ik: herken je me? Daar ben ik me continu van bewust en dat gevoel wil ik graag kwijt", aldus de gravin. We zijn benieuwd naar haar mooie content in the Big Apple!

Royalty
  • Libelle, Grazia
  • NL Beeld