Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Elizabeth meest ‘gezochte’ royal

Wie heeft zich er niet schuldig aan gemaakt na het zien van The Crown: even Wikipedia-en voor wat meer informatie over koningin Elizabeth. De pagina over queen Elizabeth is volgens de populaire informatiesite de op twee na meestbezochte Wiki-pagina van 2017. Meer dan 19 miljoen mensen bezochten d...

Elizabeth meest ‘gezochte’ royal

Wie heeft zich er niet schuldig aan gemaakt na het zien van The Crown: even Wikipedia-en voor wat meer informatie over koningin Elizabeth.

De pagina over queen Elizabeth is volgens de populaire informatiesite de op twee na meestbezochte Wiki-pagina van 2017. Meer dan 19 miljoen mensen bezochten de pagina, met een stevige piek op 10 december 2017, toen het tweede seizoen van de Netflix-serie The Crown uitkwam.

Ook Philip en Margaret zijn populair

Elizabeth is niet de enige royal die veel opgezocht werd in 2017. Meghan Markle staat op de vijfde plek in de lijst, en ook naar prins Philip (nummer 44) en prinses Margaret (nummer 37) werd veel gekeken.

Wie kwam er op nummer 1?

Toch waren er nog twee pagina’s populairder dan die van Elizabeth in 2017. Op nummer twee (dat zal hij jammer vinden) stond president Donald Trump, en op één een lijst met alle overleden bekende mensen van 2017.