Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Elizabeth dol op knappe premier

Geen politicus zó geliefd door vrouwen als de Canadese premier Justin Trudeau (45). Zelfs koningin Elizabeth is gecharmeerd. Hij is zo’n man die menig hoofd doet draaien. Dat is Justin Trudeau inmiddels wel gewend. Maar dat ook de koningin van Engeland dol op hem is, dat schijnt hij nog niet hele...

Elizabeth dol op knappe premier

Geen politicus zó geliefd door vrouwen als de Canadese premier Justin Trudeau (45). Zelfs koningin Elizabeth is gecharmeerd.

Hij is zo’n man die menig hoofd doet draaien. Dat is Justin Trudeau inmiddels wel gewend. Maar dat ook de koningin van Engeland dol op hem is, dat schijnt hij nog niet helemaal te kunnen geloven. Toch maakte hij woensdag alle verwachtingen waar.

Hij toog naar Schotland voor een privé-ontmoeting met Elizabeth, en wist haar volgens ooggetuigen zelfs aan het lachen te maken met zijn grapjes. Best knap, want meestal staan de blikken van the queen op standje dodelijk.

Tijdens een eerdere ontmoeting in 2015 viel Justin zo te zien ook al in de smaak.

Lees ook: Trotse vader Justin Trudeau neemt zijn zoontje mee

Ze heeft nou eenmaal een zwak voor Justin, delen paleisbronnen wel vaker. Wat helpt: vorig jaar zou hij tijdens een evenement flink met haar geflirt hebben. En zijn vader – die in de jaren zeventig premier van Canada was – deed vroeger blijkbaar precies hetzelfde. Blije herinneringen dus.

In 1976 met papa Trudeau.