Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Elisabeth begint aan officiersopleiding

En haar vader koning Filip is héél trots. Kroonprinses Elisabeth van België is geslaagd voor de pittige introductie van de Koninklijke Militaire Academie, de officiersopleiding van het leger van de zuiderburen. En ze stond er vol zelfvertrouwen en zelfbewustheid bij; die heeft duidelijk een nieuw...

Elisabeth begint aan officiersopleiding

En haar vader koning Filip is héél trots.

Kroonprinses Elisabeth van België is geslaagd voor de pittige introductie van de Koninklijke Militaire Academie, de officiersopleiding van het leger van de zuiderburen. En ze stond er vol zelfvertrouwen en zelfbewustheid bij; die heeft duidelijk een nieuwe kant aan zichzelf ontdekt tijdens bivakken bij nacht en ontij.

Voor Elisabeth betekende het ze bij de openingsceremonie was van het academiejaar 2020-2021 kon zijn, waarmee haar opleiding daadwerkelijk begint. Over een trotse vader gesproken!

Koningin Mathilde was er ook bij, in vrolijk rood, wat geen overbodige luxe was tussen al het legergroen en de camouflagelook van haar oudste dochter.

Foto's (c) Brunopress, Belgian Royal Palace

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in