Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een openhartige Brigitte Macron

Nu de Macrons een beetje gesetteld zijn in het Élysée-paleis, doet zij een boekje open over hun veelbesproken relatie in de Franse Elle. “Het enige gebrek van mijn man, is dat hij jonger is dan ik”, vertelt de first lady eerlijk in het blad. Begrijpelijk, want er is veel gezegd en geschreven over...

Een openhartige Brigitte Macron

Nu de Macrons een beetje gesetteld zijn in het Élysée-paleis, doet zij een boekje open over hun veelbesproken relatie in de Franse Elle.

“Het enige gebrek van mijn man, is dat hij jonger is dan ik”, vertelt de first lady eerlijk in het blad. Begrijpelijk, want er is veel gezegd en geschreven over hun leeftijdsverschil sinds ze in de spotlights traden. Het koppel, hij 39 en zij 64, leerde elkaar kennen toen zij hem theaterlessen gaf op de middelbare school.

“Als ik toen niet meer hem had gekozen, was mijn hele leven aan me voorbij gegaan”, zegt Brigitte nu. “Als ik dingen lees over ons als stel, heb ik altijd het gevoel dat ik het verhaal van iemand anders lees. In mijn ogen is ons verhaal zo ontzettend eenvoudig.”

De ophef heeft ze graag over voor hun leven aan het roer van Frankrijk. “Ik ben er met Emmanuel helemaal aan gewend geraakt dat er geweldige dingen met me gebeuren. Ik vraag me altijd af wat ons volgende avontuur zal zijn. En dat al twintig jaar.”