Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dynamisch duo: hertogin Kate en prinses Anne!

Zulke leuke vrouwen, zulke fletse kleuren...  De hertogin van Cambridge (40) en de hertogin van Cornwall samen, dat komt regelmatig voor. Maar Kate en prinses Anne (71)? Dat was voor de eerste keer. Samen bezochten ze het Royal College of Obstetricians and Gynaecologists en het Royal College of M...

Dynamisch duo: hertogin Kate en prinses Anne!

Zulke leuke vrouwen, zulke fletse kleuren... 

De hertogin van Cambridge (40) en de hertogin van Cornwall samen, dat komt regelmatig voor. Maar Kate en prinses Anne (71)? Dat was voor de eerste keer.

Samen bezochten ze het Royal College of Obstetricians and Gynaecologists en het Royal College of Midwives, waarvan ze respectievelijk beschermvrouwen zijn. Eerder had de Queen Mum, de moeder van koningin Elizabeth en de oma van prinses Anne, beide organisaties onder haar hoede.

Hertogin Kate droeg een op zich fraaie jurk (€ 475; het lijkt een pakje, maar is één geheel) van Self Portrait in havermout, ook bekend als De Saaiste Kleur Ooit. Het leek een respectvolle poging om de wat minder fashionable Anne niet te overschaduwen, wat lief en chic is, maar niets voor de beeldvorming deed. 

Kate maakte de look af met Gianvito Rossi pumps, een Emmy London clutch...

... Annoushka oorbellen en haar Monica Vinader ketting. Wel droeg ze haar haar steiler dan anders, iets wat we tijdens de #RoyalTourCaribbean ook al zagen. In combinatie met deze jurk een goede keuze om het niet té braaf te maken. 

Anne droeg een grijsgroene jas en een bijpassende sjaal, ook niet het meest sprankelende plaatje voor een lentedag – voortaan even vooraf appen voor misschien iets meer kleur en fleur, dames.

Foto's (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in