Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit was Oranjejaar 2019

Een baard, een verhuizing, een sweet sixteen en heel veel werk. Het jaar 2019 was een bewogen jaar voor de Oranjes. Het jaar nog eens in vogelvlucht. De verhuizing Van de Eikenhorst in Wassenaar naar Huis ten Bosch in Den Haag. Even wennen was het vast, maar wat is het mooi geworden! Lech De jaar...

Dit was Oranjejaar 2019

Een baard, een verhuizing, een sweet sixteen en heel veel werk. Het jaar 2019 was een bewogen jaar voor de Oranjes. Het jaar nog eens in vogelvlucht.

De verhuizing

Van de Eikenhorst in Wassenaar naar Huis ten Bosch in Den Haag. Even wennen was het vast, maar wat is het mooi geworden!

Lech

De jaarlijkse wintersportvakantie was dit jaar een uiterst olijke bedoening en met name bij de koning leek de stemming er goed in te zitten.

Koningsdag

Amalia stal hier de show met haar eerste echte interview, maar de hele familie leek zich opperbest te vermaken.

Orde van de Kousenband

Een grote eer voor koning Willem-Alexander, die in Windsor door Queen Elizabeth de Orde van de Kousenband kreeg, samen met royalvriend Felipe van Spanje.

Overlijden prinses Christina

Op 16 augustus overleed prinses Christina in Den Haag. Ze werd 72 jaar.

De baard

Na de zomer bleef hij! Waardoor de geroemde vakantiebaard van de koning nu de gewone baard van de koning is geworden. Tot groot plezier van eigenlijk iedereen.

Prinsjesdag

Ons koningspaar schitterde als elk jaar, maar geholpen door de eerdergenoemde baard én een topjurk van Jan Taminiau misschien dit jaar zelfs nog wel iets meer.

Het VN-werk van Máxima

Dat was te veel om hier even op te noemen. Daarom schreven we er dit artikel over.

De staatsbezoeken: Ierland en India

De plaatjes van India waren een stuk meer memorabel dan die van Ierland, maar in beide gevallen schitterde ons koningspaar in het buitenland. De wereldpers keek uiteraard weer gretig mee.

Samen naar New York

Máxima doet alweer tien jaar haar goede werk voor de VN, en dat werd tijdens de Algemene Jaarvergadering in New York gevierd. Koning Willem-Alexander reisde voor de gelegenheid mee, en ook prinses Mabel maakte acte de présence.

Inhuldiging keizer Naruhito

Heel veel royals te spotten in Japan, maar ons koningspaar gooide hoge ogen, mede dankzij Máxima's spectaculaire outfitkeuzes.

Constantijn wordt 50

Op 11 oktober werd prins Constantijn vijftig jaar. Om het te vieren gaf het Koninklijk Huis deze prachtige foto's van de prins en zijn gezin vrij.

Sweet sixteen

Nóg een grote verjaardag kwam op 7 december, toen kroonprinses Amalia zestien kaarsjes uitblies. En we werden getrakteerd op een prachtige nieuwe foto van de prinses.

Op naar een spetterend 2020. Je leest uiteraard ook volgend jaar weer alles over de Oranjes en andere royals op Nouveau.nl

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in