Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit was Amalia's 2019

Een verhuizing Van de Wassenaarse Eikenhorst naar Huis ten Bosch in Den Haag. Ideaal voor de kroonprinses, want ze zit in Den Haag op school en dat scheelt de nodige fietskilometers. Bovendien wonen veel vriendinnen ook in Den Haag. En kreeg ze natuurlijk een nieuwe kamer in het paleis, die ze ze...

Dit was Amalia's 2019

Een verhuizing

Van de Wassenaarse Eikenhorst naar Huis ten Bosch in Den Haag. Ideaal voor de kroonprinses, want ze zit in Den Haag op school en dat scheelt de nodige fietskilometers. Bovendien wonen veel vriendinnen ook in Den Haag. En kreeg ze natuurlijk een nieuwe kamer in het paleis, die ze zelf mocht inrichten.

Jumping Amsterdam

Een uitje met papa Willem-Alexander. We zien onze kroonprinses normaal eigenlijk nooit buiten de vaste fotomomenten om, maar voor de paardensport maakte ze graag een uitzondering. Het leverde leuke plaatjes op.

Op wintersport

In Lech gooide Amalia hoge ogen bij de wereldpers, die haar roemden om haar goeie poses, mooie lokken en volwassen look. 

Eerste interview

Amalia gaf dit jaar haar eerste televisie-interview ooit. En dat ging haar goed af, en maakte haar alleen maar populairder.

Zomerfotosessie

Zowel onze eigen media als die van Spanje en Duitsland lieten zich lovend uit over onze kroonprinses bij de eerste zomerfotosessie op Huis ten Bosch. Modieus zag het er top uit, Amalia poseerde gewillig, en de familie liet maar weer eens zien hoe warm de banden waren.

Sweet sixteen

In december werd Amalia zestien, en dat ging gepaard met een mooi verjaardagsportret gemaakt door de koning. Vooraf zei koningin Máxima nog dat het niet uitvoerig gevierd werd, maar dat bleek een list: veel van Amalia's vriendinnen én bevriende royals uit Europa togen naar Huis ten Bosch om haar sweet sixteen te vieren met een chic diner.

Musical

Haar schooljaar sloot Amalia af op de planken van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, waar de door haar geschreven kerstmusical werd opgevoerd door scholieren van haar gymnasium. Zusje Alexia danste mee in de voorstelling, en Amalia acteerde en zong zelf de sterren van de hemel.

Wat een topjaar. Op naar een stralend 2020!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in