Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít is Máxima's ultieme beautygeheim

Je zou er van gaan blozen. Vaak doet HM zelf haar make-up, maar heel soms laat ze het doen (denk: voor Prinsjesdag, voor de inhuldiging, voor een groot staatsbanket). En tja, dan lekt er héél voorzichtig en anoniem wel eens iets uit. Zoals Máxima's favoriete blush. Het is vaste prik in Majesteits...

Dít is Máxima's ultieme beautygeheim

Je zou er van gaan blozen.

Vaak doet HM zelf haar make-up, maar heel soms laat ze het doen (denk: voor Prinsjesdag, voor de inhuldiging, voor een groot staatsbanket). En tja, dan lekt er héél voorzichtig en anoniem wel eens iets uit. Zoals Máxima's favoriete blush.

Het is vaste prik in Majesteits beautyroutine: donker opgemaakte ogen voor meer definitie. Neutrale lippen. En een fijne zweem blush om het geheel wat op te warmen. En die zweem, zo weten we uit betrouwbare bron, die komt van...

Glow

Nars. Jawel: de befaamde Nars Orgasm. Je zou er bijna van gaan blozen zo'n naam, maar bij Nars worden producten wel vaker vernoemd naar dampende momentjes. En eerlijk is eerlijk: qua marketing werkt het, want zo'n glow willen we allemaal wel.

Het zou al sinds jaar en dag HM's grote favoriet zijn. Eerst altijd online geshopt via Net-a-Porter, of als ze weer eens in New York of een ander metropool was. Maar sinds een paar jaar gewoon te krijgen bij De Bijenkorf (nu zelfs in XXL-verpakking), waar Majesteit privé graag schijnt te shoppen.

Nars Orgasm is een perzikkleurige blush met een lichte gouden glinstering die het op bijna alle huidskleuren lekker doet en het gezicht gelijk wat wakkerder lijkt te maken. En het is inmiddels zo'n ontzettende klassieker, dat de kans groot is dat menig royal 'm in de make-uptas heeft.

Van een van hen weten we het zeker: Meghan Markle geeft al jaren hoog op van Nars Orgasm, in interviews én op haar eigen blog. "Je gaat er van stralen van binnenuit", aldus Meghan.

De moeite van het uitproberen waard met twee van zulke fans.

Beeld: NARS/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in