Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is Kate’s nieuwe rechterhand

Van het dragen van haar cadeaus tot het schrijven van haar speeches: er is heel wat werk te verrichten voor Kate Middleton. En daar heeft ze deze week een nieuwe secretaris voor aangewezen. De duchess heeft de 57-jarige Catherine Quinn uitgekozen als opvolgster voor haar vorige secretaris Rebecca...

Dit is Kate’s nieuwe rechterhand

Van het dragen van haar cadeaus tot het schrijven van haar speeches: er is heel wat werk te verrichten voor Kate Middleton. En daar heeft ze deze week een nieuwe secretaris voor aangewezen.

De duchess heeft de 57-jarige Catherine Quinn uitgekozen als opvolgster voor haar vorige secretaris Rebecca, met wie ze sinds haar royal wedding samenwerkte. Daarmee haalt ze een ervaren rechterhand in huis.

Quinn werkte tot voor kort als decaan bij de Saïd Business School van Oxford University, heeft een diploma van diezelfde school en studeerde in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Ook belangrijk: ze zit in het bestuur van een grote liefdadigheidsorganisatie, iets waar de Windsors natuurlijk dol op zijn.

Vanaf oktober zien we Catherine steevast aan Kate’s zijde, net zoals Rebecca (hieronder) al die jaren.