Dít is de Diana van The Crown op Netflix

Dít is de Diana van The Crown op Netflix

De geweldige Netflix-serie The Crown heeft eindelijk haar prinses Diana gevonden. Nieuwkomer Emma Corrin mag in de grote schoenen van the people's princess treden per ingang van seizoen vier.

Oké, eerst wachten we nog reikhalzend op seizoen drie (dit najaar is het dan eindelijk zover, is de verwachting). Maar per seizoen vier verschijnt prinses Diana ook eindelijk ten tonele. En voor die moeilijke rol, heeft de productie nu dan toch een actrice gevonden.

Emma Corrin heet ze, 23 jaar oud en ook in de UK een grote onbekende. Emma maakte tot nog toe alleen een korte film en deed mee aan één aflevering van een Britse televisieserie. Dat ze nu plots een enorme rol te pakken heeft, is een droom die uitkomt.

"Ik kijk de show al sinds aflevering één, en de gedachte dat ik er nu bij hoor is heel surrealistisch", aldus Emma, die een jonge Diana gaat spelen. "Diana was een icoon, en haar stempel op de wereld is nog altijd heel inspirerend. Ik zal mijn best doen om haar eer aan te doen."

Wij kunnen niet wachten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in