Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit drinken de royals

We kijken niet op een borreltje meer of minder deze dagen. En laten ons voor wat we nú weer moeten bestellen graag inspireren door de royals. Die natuurlijk nogal eens een glaasje voor hun neus krijgen. Queen Elizabeth drinkt dagelijks haar eigen vorm van een martini, gemaakt met gin en Dubonnet ...

Dit drinken de royals

We kijken niet op een borreltje meer of minder deze dagen. En laten ons voor wat we nú weer moeten bestellen graag inspireren door de royals. Die natuurlijk nogal eens een glaasje voor hun neus krijgen.

Queen Elizabeth drinkt dagelijks haar eigen vorm van een martini, gemaakt met gin en Dubonnet - een Frans apéritif van wijn en specerijen.

Prins Charles kan érg genieten van een rokerige single malt whisky van het Schotland eiland Islay. Laphroaig is zijn lievelingsmerk, en hij verkoopt zelfs een speciale editie van het merk in de giftshop op zijn estate Highgrove.

Mette-Marit lust volgens haar landgenoten graag een biertje, en kan sinds 2013 haar eigen biertje drinken. Brewdog kwam toen met de variant 'Hello My Name Is Mette-Marit', geïnspireerd op de Noorse royal.

Kate Middleton schijnt een mixje met Jack Daniels maar moeilijk te kunnen afslaan. Maar als niemand kijkt drinkt ze volgens gefluister het liefst een niet zo chic genaamde 'Crack Baby': een mixje van passievruchtensap, frambozenlikeur, champagne en wodka.

Máxima schijnt dol te zijn op (hoe kan het ook anders) Argentijnse wijnen, Is ze even niet in een wijnmood (dat het bestaat!) dan geniet ze van een cocktail die heel toepasselijk 'De Alexander' heet. Die ze overigens leerde kennen voor haar eigen Alexander. Een drankje met gin, crème de cacao en room. Moet kunnen, zo af en toe.

Meghan Markle ging pre-baby het allerliefst voor een Tignanello-wijn (en vernoemde zelfs haar voormalig blog The Tig ernaar). Alternatief, zoals ze op datzelfde blog ooit schreef: "een pittige tequilacocktail, een Negroni of een goede Schotse whisky zonder ijs." Kan ze schoonpapa mooi de hand schudden.

Charlene eh... schijnt van champagne te houden. Waar dat verhaal vandaan komt: géén idee.

Proost op de feestdagen dan maar!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in